Facebook

Optika

pirot 4

Proizvodnja

Tradicija proizvodnje okvira za naočare duga dve decenije potvrđuje kvalitet proizvoda kompanije Sani Group.

Prenoseći višedecenijsko iskustvo proizvodnje iz Italije, zemlje koja je svetski sinonim za kvalitetnu proizvodnju okvira, u sopstvenu proizodnju ugradili smo evropske standarde preciznosti izrade i savremenog stila. Iako su se vremenom faze u izradi ramova menjale u pravcu osavremenjavanja, dobavljač repromaterijala iz Italije nikada nije promenjen, jer se na domaćem tržištu pokazalo da je kvalitet ramova pouzdan i dugotrajan.

Proces proizvodnje ramova od acetatnog granulata je kompjuterizovan i omogućava laku izmenu modela kako bi se uspešno pratili savremeni trendovi.

Kvalitet proizvedenog rama prepoznat je i od strane Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja čiji je kompanija Sani Group dugogodišnji dobavljač.

Kroz distributivni kanal veleprodaje prodat je veliki broj ramova iz domaćeg proizvodnog programa. Naši dugogodišnji kupci potvrđuju kvalitet proizvoda, kao i poštenu cenovnu politiku koja je domaćem proizvodu dodelila konkurentnu cenu.

Modeli proizvodnih linija uspešno su izvezeni i na inostrana tržišta, a kako bi se ovaj trend nastavio kompanija je započela proces uvođenja standarda EN ISO 13 485 koji podrazumeva evropske norme proizvodnje medicinskih sredstava.

Dioptrijska i kontaktna sočiva

Saradnja sa najvećim domaćim i svetskim proizvođačima dioptrijskih sočiva garant je isporuke kvalitetnih oftalmoloških sočiva u svim specijalizovanim prodavnicama Sani Optik.  Preporuka odgovarajućeg oftalmološkog sočiva zasniva se na individualnim potrebama korekcije vida korisnika. Ova usluga je potpuno besplatna.

Asoritman dioptrijskih sočiva obuhvata sve vrste mineralnih i organskih sočiva: monofokalna, bifokalna i progresivna.

Specijalna visokoindeksna dioptrijska sočiva od lakih, ali izdržljivih materijala odgovor su na estetske zahteve klijenata i dostupna su u ponudi, kao i dioptrijska sočiva od izuzetno čvrstih materijla, poput Trivex-a i Impact-a.

U svima maloprodajnim objektima moguće je zatražiti i usluge nanošenja  zaštitnih slojeva na osnovno dioptrijsko sočivo – HMC Hard Multi Coating,  antirefleks, sloj protiv grebanja, prljanja , zamagljivanja. Na osnovno dioptrijsko sočivo moguće je naneti i dodatne zaštite za korisnike koji provode dosta vremena radeći za kompjuterom.

Ponuda obuhvata i fotoosetljiva sočiva koja obezbeđuju UV zaštitu oka.

Za sve korisnike čiji izbor su kontaktna sočiva Sani Optik nudi meka, tvrda i polutvrda sočiva za dnevnu, mesečnu, tromesečnu ili godišnju zamenu.

Asortiman kontaktnih sočiva obuhvata kvalitetne proizvode domaćih proizvođača, kao i uvozne programe .

Sva oftalmološka sočiva iz ponude u skladu su sa odredbama evropske direktive 93/42/ EEC.

Pošaljite upit

 

Foto galerija