Facebook

Servis vozila

servis-1

Šireći svoje poslovanje  u  domenu prodaje i servisiranja motornih vozila, Poslovni sistem „Sani Group“ je tokom 2008. godine značajno investirao u opremanje savremenog centra za servisiranje motornih vozila.

Na preko 1000 kvadratnih metara pokrivenog prostora,  u okviru poslovnog kompleksa u Šapcu, u ulici Vojvode Putnika 58,  klijentima se  pružaju usluge dijagnostike, kompletnog servisiranja  automehanike i  autoelektronike, klima uređaja, reglaže trapa, vulkanizerske i usluge pranja putničkih, polu-teretnih i teretnih vozila.

Kao ovlašćeni serviser za vozila Peugeot i Citroen, servis  posluje po strogim standardima PSA grupacije.

Isti visoki standardi se primenjuju i u servisiranju  svih ostalih tipova vozila van garantnog roka, kao i vozila iz sopstvenog voznog parka.

Izuzetna lokacija servisnog centra vozačima sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave pruža mogućnost da svoja vozila servisiraju u servisu koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena.

Garant kvaliteta i brzine usluge  jesu veliki servisni prostor u kojem istovremeno može da se servisira 10 vozila, savremena dijagnostika, moderne dizalice:  dvostubne – 4  i četvorostubne – 1, kvalitetni alati i oprema koji se redovno obnavljaju.

Stručni tim čini 15 servisera čije se znanje unapredjuje redovnim edukacijama.

SERVIS PEUGEOT VOZILA

Vozači Peugeota sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave imaju priliku da svoja vozila dovezu u Sani remontno-servisni centar koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena. Servis uz stručan i profesionalan kadar raspolaže najsavremenijom opremom za dijagnostifikovanje i popravku, sa odvojenim linijama rada za putnički i teretni program. Od trenutka ulaska u servis vozači mogu prepustiti svoje vozilo stručnom servisnom kadru koje garantuje za kvalitet i preciznost radova.

U Sani servisu na raspolaganju je i:

  • Reglaža trapa (FOG)
  • Komplet vulkanizerski program (HOFMANN)
  • Originalna dijagnostika (PEUGEOT)
  • Univerzalna dijagnostika (BRAIN BEE)
  • Uređaj za punjenje klima (ARIZONE)
  • Perionica

Kvalitet usluge potvrđuju i brojni ugovori sa velikim poslovnim subjektima čija se vozila redovno servisiraju i održavaju.

U okviru Servisnog centra nalazi se i maloprodaja rezervnih delova, svih vrsta ulja, pneumatika i prateće opreme.

Radno vreme: svaki radni dan 08:00-16:00, subotom 08:00-15:00

Pošaljite upit

 

Foto galerija