Facebook

Međunarodni transport

sanigroup kamioni

SANI GROUP spaja Srbiju sa evropskim zemljama drumskim transportom robe više od dvadeset godina. Akumulirano iskustvo i postojano širenje flote doveli su da je SANI GROUP danas vodeća firma u regionu severozapadne Srbije koja nudi brz, ekonomičan i bezbedan transport robe na brojne evropske destinacije.

Bilo da su pitanju delimični ili kompletni utovari, paletizovani ili nestandardni tereti, ili su u pitanju opasne materije (ADR), snalažljivi dispečeri SANI GROUP će pronaći način da Vaša roba bude isporučena na željeno odredište.

SANI GROUP vrši prevoz robe u sve države Evrope, od Portugala do Rusije. Posedovanje neophodnih licenci, sertifikata i dozvola za obavljanje medjunarodnog saobraćaja, TIR karneta i CEMT dozvola omogućava organizovanje isporuke robe na destinacijama unutar EU, ali i u zemljama istočne Evrope uključujući Rusiju.

Vozni park sačinjava 75 vozila nove generacije koja ispunjavaju ekološke standarde, Euro 5, Euro 6 i EEV i opremljena su satelitskim praćenjem. Osim putničkih vozila, lakih distributera, kombi vozila većina transportnih zahteva se trenutno realizuje sa 75 kamiona – kompleta vozila sa klasičnim ceradama, zatim tzv. MULDA ceradama a u najvecem broju tu su MEGA vozila ( 95m3 – 100m3). Sva vozila su kasko osigurana i takođe poseduju CMR osiguranje .

Ostali smo verni svetski poznatim proizvođačima Volvo, Scania i Iveco, dok su  poluprikolice marke Schmitz i Viberti.

SANI GROUP raspolaže sopstvenim parkingom, pokrivenim servisnim prostorom i stručnim tehničkim osobljem koje u potpunosti održava sav vozni park. Perionica, vulkanizerska jedinica, benzinska pumpa, carinski magacin i sopstveni magacin rezervnih delova kompletiraju logistiku.

SANI GROUP je sertifikovan od strane  TÜV SÜD MANAGEMENT SERVICE GMBH da ispunjava zahteve kvaliteta u medjunarodnom drumskom transportu prema standardu ISO 9001 .

Kontakt
dejan.ivankovic@sani.co.rs
marko.petrovic@sani.co.rs
vojislav.ninkovic@sani.co.rs
nikola.radic@sani.co.rs

Upit za transport

Foto galerija