Društveno odgovorno poslovanje

Kompanija Sani Group svakodnevno brine o svojim zaposlenima, korisnicima usluga, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima, kao i o odnosu sa konkurencijom i širom lokalnom zajednicom.

Zaposleni u kompaniji osim prava koja su zagarantovana zakonom stiču i velike mogućnosti za lično unapređenje. Formalno obrazovanje lako se može nadograditi brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu. Organizator edukacija i inostranih obuka je kompanija, a zaposleni se delegiraju od strane pretpostavljenih ili samostalno prijavljuju.

Ulaganje u znanje zaposlenih trajno je opredeljenje kompanije Sani Group. Osnov je konkurentske prednosti i povećanja lojalnosti potrošača.

Odnos između zaposlenih u kompaniji i rukovodstva nije opterećen strogom procedurom i rigidnim kodeksima. Na unapređenju ovog odnosa radi se svakodnevno kroz brojne susrete, radionice i team building.

Briga o ekonomskom aspektu poslovanja ne isključuje društvenu odgovornost kompanije. Stoga se u kompaniji Sani Group vodi računa o zadovoljenju potreba svih interesnih grupa.

Kako je jedna od primarnih delatnosti kompanije promet medicinskim sredstvima, trudimo se da usvajanjem evropskih standarda brinemo o sredini u kojoj poslujemo,  strogo pazeći na održivost ekološke politike.

Odnos sa poslovnim partnerima, kupcima/dobavljačima gradimo na principima međusobnog uvažavanja u smislu doslednog pridržavanja svih dogovorenih uslova saradnje. Poštovanje obaveze redovnog izmirivanja finansijskih obaveza u kompaniji Sani Group nije uslovljeno isključivo zakonskim normama, već odgovornim odnosom prema poslu, delatnosti i poslovnim partnerima.

Sa prodajnom mrežom od 72 centra za vid i sluh u 450 gradova Srbije i Republike Srpske, sa pravom tvrdimo da dajemo svoj maksimum kako bismo podržali lokalne sredine u kojima poslujemo.

Za poslovnu filozofiju koja u temeljima ima postulate društvene odgovornosti, kompanija je nagrađena Nacionalnom nagradom za društveno odgovorno poslovanje (druga nagrada) Privredne komore Srbije, 2011. godine. Nagrada se odnosila na implementaciju i realizaciju projekta besplatne provere vida I sluha.

Finansijski izveštaji za 2015. - Cineoptic a.d.