Sani Group

Predstavnistvo Beograd

Iskustvo i tradicija dugi dve i po decenije svrstavaju kompaniju Sani Group u sam vrh srpske privrede.

Kao vodeći proizvođač okvira za dioptrijske naočare, kompanija na tržište plasira kvalitetne dioptrijske i naočare za sunce, kontaktna sočiva svih vrsta i slušne aparate najnovije tehnologije, brinući svakodnevno o zdravlju svojih kupaca.

Proizvodi kompanije Sani Group nastaju na potpuno automatizovnim linijama, koje omogućavaju nesmetan plasman celokupnog portfolia u 72 maloprodajna objekta “Sani Optik” u 50 gradova Srbije i Republike Srpske, kao i i izvoz u uzemlje u okruženju.

Dostupnost proizvoda i usluga po standardizovanom kvalitetu podrazumeva da smo uvek tu za svoje kupce.

Briga o zdravlju naših korisnika je prioritet poslovanja kompanije Sani Group – proizvodi i usluge se unapređuju praćenjem najviših svetskih standarda.

Preko 500 zaposlenih predano i posvećeno ispunjava kompanijsku misiju: pomoći građanima da bolje čuju i vide čineći kvalitetne proizvode i usluge dostupim za svaki životni stil i budžet.

Odgovorno poslovanje i poverenje koje nam ukazuju klijenti i poslovni partneri osnov su naše poslovne filozofije. Ovo opredeljenje potvrđuju dugogodišnja partnerstva sa institucijama zdravstvenog sistema, brojnim poslovnim sistemima, velikim inostranim kompanijama , našim zaposlenima i kupcima.

Poslujući sa preko 1500 komintenata u okviru Sektora međunarodnog transporta kompanija uspešno održava poziciju lidera na tržištu Zapadne Srbije. Bezbedan prevoz robe i poštovanje dogovorenih uslova izgrdili su nam imidž kredibilnog i partnera kojem se veruje.

Sani Group je danas jedna od najuspešnijih domaćih kompanija zato što verujemo u poslovnu izvrsnost kojoj težimo; verujemo da nas briga o našim korinicima izdvaja i čini posebnima, verujemo da doslednim poslovanjem stvaramo neprolazne vrednosti za naše zaposlene, korisnike i poslovne partnere.

Foto galerija