Facebook

Servis vozila

sani group servis 1

Vlasnici vozila sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave imaju priliku da svoja vozila dovezu u Sani remontno-servisni centar koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena. Servis uz stručan i profesionalan kadar raspolaže najsavremenijom opremom za dijagnostifikovanje i popravku, sa odvojenim linijama rada za putnički i teretni program. Od trenutka ulaska u servis vozači mogu prepustiti svoje vozilo stručnom servisnom kadru koje garantuje za kvalitet i preciznost radova.

U Sani servisu na raspolaganju je i:

  • Reglaža trapa
  • Komplet vulkanizerski program
  • Originalna dijagnostika
  • Uređaj za punjenje klima
  • Perionica

Kvalitet usluge potvrđuju i brojni ugovori sa velikim poslovnim subjektima čija se vozila redovno servisiraju i održavaju.

U okviru Servisnog centra nalazi se i maloprodaja rezervnih delova, svih vrsta ulja, pneumatika i prateće opreme.

Bosch Car Service

Šireći svoje poslovanje u domenu prodaje i servisiranja motornih vozila, Poslovni sistem „Sani Group“ je tokom 2008. godine značajno investirao u opremanje savremenog centra za servisiranje motornih vozila.

Na preko 1000 kvadratnih metara pokrivenog prostora, u okviru poslovnog kompleksa u Šapcu, u ulici Vojvode Putnika 58, klijentima se pružaju usluge dijagnostike, kompletnog servisiranja automehanike i autoelektronike, klima uređaja, reglaže trapa, vulkanizerske i usluge pranja putničkih, polu-teretnih i teretnih vozila, limarijske usluge i farbanje, zamena vetrobranskih stakala.

Kao ovlašćeni Bosch Car Service, servis posluje po strogim standardima Bosch grupacije.

Izuzetna lokacija servisnog centra vozačima sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave pruža mogućnost da svoja vozila servisiraju u servisu koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena.

Garant kvaliteta i brzine usluge jesu veliki servisni prostor u kojem istovremeno može da se servisira 10 vozila, savremena dijagnostika, moderne dizalice: dvostubne – 4 i četvorostubne – 1, kvalitetni alati i oprema koji se redovno obnavljaju. Posedujemo softver najnovije generacije za dijagnostiku vozila.

Stručni tim čini 17 servisera čije se znanje unapredjuje redovnim edukacijama.

Radno vreme: svaki radni dan 08:00-16:00, subotom 08:00-15:00

servis sanigroup